Lijm om aluminium te verlijmen. Aluminium laat zich goed verlijmen. Zowel verbindingen van aluminium op aluminium als verbindingen met andere materialen. Bij het lijmen van aluminium zijn er een aantal aandachtspunten waar rekening mee gehouden moet worden. Met name de voorbehandeling is belangrijk om goede resultaten te krijgen. Lubribond heeft jarenlange ervaring met uiteenlopende soorten Aluminium lijmen en heeft altijd het juiste product passend bij uw wensen en situatie.

Toepassingen aluminium lijmen

Het lijmen van aluminium wordt steeds meer toegepast in de industrie en krijgt steeds meer toepassingen in de bouw.. Bekend is het lijmen van vliegtuigonderdelen maar ook in de minder high- tech industrie wordt steeds meer gelijmd. Typische toepassingen zijn te vinden bij het produceren en repareren van warmtewisselaars, lijmen van plaatmateriaal en gevelbeplating, lichtgewicht onderdelen in de automotive  sector, maritieme sector en overige machine en apparaten bouw.

Aluminium lijm producten

Lubribond kan een grote verscheidenheid aan aluminium lijmen & siliconen leveren.

 Een component lijm, zeer geschikt voor cilindrische verbindingen en schroefdraad verbindingen

Uitharden in de oven, taaisterk, goede temperatuur bestendigheid, geschikt voor veel materialen, ook voor sommige kunststoffen.

Uitharden bij kamertemperatuur , diverse uithardingssnelheden, taaisterk en duurzaam

Zowel mix als no-mix systemen beschikbaar. Snelle uitharding, flexibel ook geschikt voor veel kunststoffen

Hoog temperatuurbereik , zeer flexibel en  goede chemische bestendigheid

Wij helpen u graag verder!

Lubribond is al vele jaren een betrouwbare partner op het gebied van industriele lijm en siliconen. Wij kennen onze producten als geen ander en kunnen u van A tot Z adviseren. We zijn flexibel en afspraak is bij Lubribond altijd afspraak. Graag vertellen wij u verder over de mogelijkheden!


 

Lubribond Benelux

Lubribond Benelux is de specialist op het gebied van industriële en structurele lijmen en siliconen met de exclusieve vertegenwoordigingen van Permabond, Momentive en Forsa.

Contact

Lubribond Benelux
Edisonstraat 14 D
2811 EM REEUWIJK

0182 760 080

0182 760 088

verkoop@lubribond.nl

KvK nr: 52937941

JoomShaper