Lubribond heeft uiteenlopende mogelijkheden om materialen te lijmen die blootgesteld worden aan hogere temperaturen. De gebruikstemperaturen voor zowel cyano acrylaatlijmen als epoxy lijmen zijn ongeveer 80 – 90 graden. Dit betekent dat de toepassingen hiermee worden beperkt. Zowel met Permabond epoxy lijmen, acrylaatlijmen en speciale secondelijmen als met Momentive hittebestendige siliconen lijmen kunnen we vaak een oplossing bieden. Naast de standaard oplossingen kunnen we vaak ook nog specials aanbieden.

Soorten hittebestendige lijmen

hittebestendig tot 250 °C ) uitharden in de oven 

hittebestendig tot 230 ° uitharden bij kamertemperatuur voor hanteerbare sterkte , voor eindsterkte postcure in de oven noodzakelijk

Zowel mix als no-mix systemen beschikbaar. Gebruikstemperatuur maximaal 200 graden, sommige producten ook geschikt voor poedercoat processen.

Een component lijmen, supersnel. Beperkte spleetvulling. Hittebestendig tot 200°C met postcure in de oven maximaal 250°C 

Normale gebruikstemperatuur maximaal 204   °C, sommige producten continue belastbaar op 260 °C en kortstondig op 315°C.

Meer weten over de mogelijkheden?

Lubribond is een ervaren, bekwame en betrouwbare partner op het gebied van industriele lijmen en siliconen. Wij kennen onze producten als geen ander en kunnen u van A tot Z adviseren. Voor elke situatie en wens hebben wij een oplossing. Graag vertellen wij u meer over de mogelijkheden en onze lijm producten.

 

 

Lubribond Benelux

Lubribond Benelux is de specialist op het gebied van industriële en structurele lijmen en siliconen met de exclusieve vertegenwoordigingen van Permabond, Momentive en Forsa.

Contact

Lubribond Benelux
Edisonstraat 14 D
2811 EM REEUWIJK

0182 760 080

0182 760 088

verkoop@lubribond.nl

KvK nr: 52937941

JoomShaper