permabond

Permabond is een toonaangevende producent van structurele lijmen met zeer geavanceerde fabrieken in meerdere landen. De lijmen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Deze producten zijn via een wereldwijk distributienetwerk verkrijgbaar via lokale importeurs die ondersteund worden door kantoren in de USA, Europa en Azië. Dit team kan u ondersteunen bij de oplossing van uw specifieke lijm vraagstukken.

Lubribond Benelux heeft ondanks haar jonge leeftijd al meer dan 25 jaar ervaring met de producten van Permabond en een zeer tevreden en trouwe klantenkring opgebouwd.

Permabond biedt een volledig pakket lijmen aan voor de industrie, montage- en installatiebedrijven. Zowel anaërobe lijmen en afdichtingsproducten, cyanoacrylaten (snellijmen), epoxies, methylacrylaten en UV lijmen zitten in het leveringsprogramma van Permabond. Veel producten beschikken over diverse vrijgaven in diverse industrieën waaronder militaire vrijgaven, aerospace vrijgaven en vrijgaven van diverse OEM bedrijven.

momentive
Momentive Performance Materials, voortgekomen uit GE Bayer Silicones, produceert een breed pakket aan siliconen. Met meer dan 5000 werknemers wereldwijd is Momentive de grootste producent van siliconen en siliconen derivaten. Veel siliconen worden als additief toegepast bij het produceren van eindproducten.

Lubribond Benelux vertegenwoordigt eindproducten van Momentive. Dit omvat de 1 en 2 komponenten RTV siliconen producten, gietproducten en gels. Siliconen worden toegepast in zeer uiteenlopende industrieën. Van afdichtingen die bestand zijn tegen hoge temperaturen tot het ingieten van hoogwaardige elektronische componenten.

forsa

Forsa is een nieuwkomer op de markt van de MS polymeren en hybride kitten en lijmen. Echter, met de know-how van één van de leidende producenten van de polymeren en hybride kitten en lijmen wordt er een pakket MS polymeren en hybride kitten en lijmen op de markt gebracht die speciaal op de industrie is gericht. De MS polymeren en hybride kitten en lijmen van Forsa voldoen aan de hoogste eisen die in de industrie gevraagd worden. Forsa kenmerkt zich door een aantal breed inzetbare producten die verkrijgbaar zijn in diverse kleuren.

Lubribond Benelux

Lubribond Benelux is de specialist op het gebied van industriële en structurele lijmen en siliconen met de exclusieve vertegenwoordigingen van Permabond, Momentive en Forsa.

Contact

Lubribond Benelux
Edisonstraat 14 D
2811 EM REEUWIJK

0182 760 080

0182 760 088

verkoop@lubribond.nl

KvK nr: 52937941

JoomShaper